top of page

Ninglinspo - Sedoz -

Ninglinspo, de mooiste wandeling van de Ardennen op 1500m. afstand!

Ontdek de mooiste wandeling in de Ardennen: Ninglinspo, op slechts 1500 meter van onze chalet vind je de prachtige Ninglinspo wandeling. Deze wandelroute is zonder twijfel de mooiste in de Ardennen en is een must-see voor natuurliefhebbers en wandelaars.

De Ninglinspo wandeling is een avontuurlijke route van 6 kilometer lang die je meeneemt door de vallei van de Ninglinspo rivier. Je wandelt over rotsachtige paden en langs indrukwekkende watervallen en beekjes. Het is een uitdagende wandeling, maar de uitzichten en de natuurlijke schoonheid maken het de moeite waard.

Onderweg kom je verschillende bezienswaardigheden tegen, zoals de beroemde 'Pont de Chêne', een houten hangbrug die hoog boven de rivier hangt en een spectaculair uitzicht biedt over de omgeving. Je kunt ook een verfrissende duik nemen in één van de heldere poelen in de rivier, als je dat wilt.

De wandeling duurt ongeveer 3 tot 4 uur en is geschikt voor ervaren wandelaars en mensen die van een uitdaging houden. Vergeet niet om goede wandelschoenen te dragen en voldoende water en snacks mee te nemen.

En het aangename is dat de Ninglinspo wandeling op slechts 1500 meter van Petit Chalet ligt. Zo kun je optimaal genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van de Ardennen en heb je na afloop van de wandeling een comfortabele plek om te ontspannen.

Boek vandaag nog jouw verblijf in Petit Chalet en ontdek de mooiste wandeling in de Ardennen: Ninglinspo. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

bottom of page